Hands-on video Toshiba Excite tablets

05 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
toshiba-excites

Toshiba heeft verschillende tablets meegebracht naar IFA 2013, waaronder ook de onlangs gelanceerde Excite-serie. De serie bestaat uit zowel middenklasse als high-end modellen.

De Toshiba Excite-serie bestaat uit drie modellen; de 10.1-inch Excite Pure met onder meer een Tegra 3-processor en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, de 10.1-inch Excite Pro met een krachtigere Nvidia quadcore Tegra 4-processor en een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, en de 10.1-inch Excite Write beschikt over dezelfde high-end specificaties maar dan met een active digitizer stylus waarmee getekend en geschreven kan worden. Alle modellen draaien op Android 4.2 Jelly Bean, beschikken over stereo speakers, zijn voorzien van USB- en HDMI-poorten en zijn uitgerust 16GB of 32GB aan opslaggeheugen.

Hands-on video Excite tablets

Tijdens IFA 2013 hebben wij van Toshiba de kans gekregen om even met de tablets te spelen en hoewel het geluid in deze video op bepaalde punten wat te wensen overlaat krijg je een korte impressie van wat de tablets te bieden hebben. Meer informatie over de modellen, alle specificaties en de laagste prijzen vind je via de links in bovenstaande alinea.

Reacties (0)