Hands-on video: Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

26 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Samsung

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn de nieuwste smartphones van Samsung binnen de Galaxy S-serie. Ten opzichte van de Galaxy S8 is er niet heel veel veranderd, maar in deze hands-on video kun je alvast zien wat er wel precies is veranderd.

Hands-on met Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

Het was allang geen verrassing meer dat Samsung de opvolger van de Samsung Galaxy S8 zou gaan aankondigen. Tijdens de presentatie op Mobile World Congress 2018 is het nieuwe duo aangekondigd tijdens een grote show, waarin duidelijk werd dat er qua hardware niet heel veel veranderd is. Dat is niet heel erg, aangezien het nog steeds mooie toestellen lijken te worden die veel vernieuwing moeten gaan aanbieden middels software-updates en extra cameramogelijkheden. Zo kun je nu video’s in superslowmotion opnemen.

Video’s in superslowmotion opnemen kon eerder al met de Sony Xperia XZ Premium, maar Samsung pakt het net even anders aan. Zo kun je nu een bepaalde veld in beeld instellen waar de slowmotion automatisch geactiveerd wordt. Voor meer over de camerafuncties en een algemeen overzicht kun je terecht in de onderstaande video.

Meer lezen?

Deze smartphones van Samsung zijn aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Wil je meer lezen over producten die tijdens deze beurs worden aangekondigd, dan kun je terecht in ons Mobile World Congress-nieuwsarchief.

Reacties (0)