Hands-on video: MediaPad M5 10.8, M5 Pro en M5 8.4

26 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
MediaPad-1

Huawei heeft tijdens Mobile World Congress 2018 in Barcelona drie nieuwe tablets aangekondigd. De Huawei MediaPad M5 Pro, MediaPad M5 10.8 en MediaPad M5 8.4. Alleen de pro-versie wordt geleverd met een stylus en is te koppelen aan een optioneel toetsenbord.

Hands-on met MediaPad M5 Pro en M5 10.8 en M5 8.4

Tijdens de MWC-presentatie van de Chinese fabrikant Huawei zijn er drie nieuwe tablets aangekondigd: de Huawei MediaPad M5 Pro, MediaPad M5 10.8 en MediaPad M5 8.4. Deze tablets zijn bedoeld voor het consumeren van media en daarom zet het bedrijf in op een aantal aspecten die dat mogelijk maken. Zo zijn de tablets voorzien van redelijke grote schermen (10,8-inch en 8,4-inch) en een hoge resolutie van 2k. Ook heeft Huawei een soort soundbarsysteem ingebouwd, waardoor je een beter dan gemiddeld geluid moet hebben.

Naast de twee reguliere versies, waar je prima op kunt gamen, video’s op kunt bekijken of muziek mee kunt streamen, komt er ook een Huawei MediaPad M5 Pro-model op de markt. Deze versie van de tablet wordt geleverd met een aparte stylus, waar je alles op de tablet mee kunt bedienen. Daarnaast is dit de enige versie die te koppelen is aan een optioneel toetsenbord, waardoor je er ook mee kunt werken. Hoe dat precies in z’n werk gaat zie je in de korte hands-on video hieronder, waarin we de nieuwe tablets bespreken.

Meer lezen?

Deze tablets van Huawei zijn aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Wil je meer lezen over producten die tijdens deze beurs worden aangekondigd, dan kun je terecht in ons Mobile World Congress-nieuwsarchief.

Reacties (0)