Google zal de Google Pixel XL op 4 oktober 2016 aankondigen

20 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-xl-4-oktober

Google zal zijn nieuwe generatie smartphones, die mogelijk de naam Google Pixel en Google Pixel XL meekrijgen, op 4 oktober aankondigen. Het bedrijf heeft een video online gezet van de aankomende presentatie en heeft de internationale pers al uitgenodigd.

Google Pixel XL op 4 oktober 2016

Google heeft vandaag aangekondigd dat er op 4 oktober een presentatie in San Francisco zal plaatsvinden, waar het bedrijf zijn nieuwe generatie smartphones zal aankondigen. De verwachting is dat Google hier zal bekendmaken dat er wordt afgestapt van de Nexus-lijn, zodat er gefocust kan worden op de Pixel-lijn. Pixel wordt de naam van de twee nieuwe smartphones, waarvan eentje vermoedelijk een phablet wordt, met een scherm van 5,5-inch. Ook denken we te weten dat HTC dit jaar verantwoordelijk is voor de productie.

Ook is er een nieuwe site de lucht in gegooid, waarop de datum wordt bevestigd. Daarnaast is daarop te lezen dat er een aankondiging zal volgen van iets dat gemaakt is door Google. Verder is de verwachting dat de Google Pixel en de Google Pixel XL worden geleverd met een nieuwe versie van Android 7.0 Nougat, namelijk 7.1 in de vorm van MR1 (maintenance release 1). Die update zal niet alleen extra beveiliging met zich meebrengen, maar ook nieuwe features. Bijvoorbeeld ondersteuning voor Google Daydream, het vr-platform.

Reacties (0)