‘Google werkt aan midrange smartphones Pixel 3a en Pixel 3a XL’

19 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-3a-3a-xl

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Google momenteel aan de Google Pixel 3a en Pixel 3a XL: twee midrange smartphones. De smartphones zijn al te zien in renders en nu zijn de mogelijke specificaties ook al gelekt.

Google Pixel 3a en Pixel 3a XL op komst – gerucht

Sinds vorige week bestaan er geruchten over het bestaan van de Google Pixel 3a en Pixel 3a XL. Nu heeft de redactie van 9to5Google via een onafhankelijke mogelijk genoeg bewijs in handen voor het bestaan van de toestellen. Zoals het er nu naar uitziet worden het midrange smartphones. De Pixel 3a krijgt waarschijnlijk een scherm van 5,6-inch, terwijl de Pixel 3a XL er eentje van 6-inch moet krijgen. Beide telefoons zullen in de kleuren wit, zwart en een derde optie te koop zijn, maar wanneer is helaas nog niet bekend.

Verder zullen beide telefoons beschikken over de Active Edge voor de Google Assistent, een Titan M-beveiligingschip, e-sim, 18W-snelladen over usb-c en 64 GB aan interne opslagruimte. Waarschijnlijk zal de Qualcomm Snapdragon 670 of 710 worden gebruikt als processor. De Google Pixel 3a zou verder een resolutie van 2.220 bij 1.080 pixels (met 440 pixels per inch), 4 GB aan werkgeheugen, een acht megapixelfrontcamera en een twaalf megapixelcamera krijgen. Google heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over de toestellen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)