Google Pixel XL al te zien op foto’s en in reclamevideo

20 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-xl-foto-1

Er zijn niet alleen nieuwe, duidelijke foto's gelekt waarop we de Pixel XL kunnen zien, er is ook een reclamevideo online gezet. Die video is nota bene geplaatst door Nest, een afdeling binnen Google die verantwoordelijk is voor smart home-producten, zoals thermometers en rookmelders.

Dit is de Pixel XL van Google

Nu de kogel door de kerk is en we zeker weten wanneer Google de Pixel XL zal aankondigen, komt de geruchtenmolen eindelijk op gang voor het apparaat. Vandaag zien we namelijk ook enkele, duidelijke, foto’s waarop we de XL en de reguliere versie van de Pixel kunnen zien. De toestellen staan aan en hebben een witte kleur. Ook kunnen we de achterkant bekijken. Opvallend is dat de camera’s ditmaal veel beter weggewerkt zijn en dus niet uitsteken zoals bij de Nexus 5X, bijvoorbeeld. Onduidelijk is wat er achter het wazige effect zit.

Daarnaast is er ook al een reclamevideo gelekt van beide toestellen. Die video is door Nest naar buiten gebracht. Nest is een onderdeel binnen Google dat verantwoordelijk is voor smart home-producten als thermostaten en rookmelders. Natuurlijk is niet met zekerheid te zeggen of we hier ook echt met de Pixel XL te maken hebben. De sensoren zitten op de goede plek en ook het algemene design lijkt overeen te komen. Gelukkig hoeven we niet meer lang te wachten, aangezien de toestellen op 4 oktober worden aangekondigd door Google.

Reacties (0)