‘Google Pixel 3a wordt op 7 mei 2019 gepresenteerd’

16 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-3a-teaser

Zoals het er nu naar uitziet zal Google de Pixel 3a en Pixel 3a XL op 7 mei aanstaande gaan presenteren. Er is namelijk een teaser verschenen. Op die dag wordt er mogelijk iets "groots" aangekondigd in het "Pixel-universum".

Pixel 3a en Pixel 3a XL op 7 mei – gerucht

Google heeft een opmerkelijke Avengers-themapagina in de Google Store gelanceerd deze week. Op de pagina is te lezen dat het bedrijf iets “groots” gaat aankondigen in het “Pixel-universum”, wat een knipoog is naar de verschillende filmuniversa van dit moment. Waarschijnlijk betreft dit aan aankomende lancering van de Pixel 3a en Pixel 3a XL. Dit worden, naar alle waarschijnlijkheid, midrange smartphones die tegen high-end aanschurken, maar dan met een plastic omhulsel en een koptelefoonaansluiting.

Er is zelfs een video geplaatst met daarin de gebeurtenissen uit Avengers: Infinity War, maar dan met droge stukjes waarin verschillende Google-producten aan bod komen. Dat 7 mei is uitgekozen is niet helemaal vreemd: het is namelijk de eerste dag van de Google I/O-conferentie. Ondertussen zijn er ook geruchten over de Google Home Hub. Google zou namelijk voornemens zijn de smarthomehub een andere naam te geven, namelijk Nest Home Hub. Meer daarover lees je op onze zusterwebsite Smarthome Magazine.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)