Google Pixel 3 XL krijgt nu al eerste uitpakvideo

27 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-3-lek-foto-1

Er is nu al een video opgedoken waarin iemand een Google Pixel 3 XL uitpakt. Het toestel moet nog worden aangekondigd door Google, die hier ongetwijfeld niet blij mee is. De nieuwe Pixel-smartphones worden waarschijnlijk op 4 oktober gepresenteerd.

Google Pixel 3 XL-uitpakvideo op YouTube

In de afgelopen weken hebben we al ontzettend veel van de Google Pixel 3 XL voorbij zien komen. Zo zijn er onlangs heel veel foto’s verschenen van het toestel, die ons meer hebben verteld over het design, de specificaties en zelfs de doosinhoud. Daarnaast is de onaangekondigde smartphone zelfs al te koop aangeboden op de zwarte markt, waar je er tweeduizend euro voor mag neerleggen. Dit weekend is er een video verschenen op YouTube, waarin iemand het toestel uitpakt. Google is hier ongetwijfeld niet blij mee.

De bovenstaande video is afkomstig van het kanaal In DIGI, die de video in kraakheldere kwaliteit heeft geüpload. We zien niet alleen de telefoon in beeld komen, ook zien we nog enkele accessoires, zoals bijvoorbeeld de usb-c-oordoppen die lijken op de Google Pixel Buds. De Google Pixel 3 XL wordt zelfs nog even opgestart, waardoor we ook een indruk krijgen van de software en de nieuwe standaardachtergrond. Uiteraard komt de achterkant ook nog even in beeld, die geheel lijkt te bestaan uit een glazen laag.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)