Google Photos krijgt binnenkort videobewerkingssoftware

09 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
google-photos

Google heeft bekendgemaakt dat het Fly Labs heeft overgenomen. Fly Labs is bekend vanwege zijn videobewerkingsapplicaties op iOS. Google geeft aan binnenkort videobewerkingssoftware te willen introduceren in de eigen, gratis Google Photos-app.

Google neemt Fly Labs over voor Google Photos

Afgelopen weekend heeft Google bekendgemaakt het bedrijf Fly Labs te hebben overgenomen. Fly Labs heeft momenteel vier applicaties in de App Store van Apple staan, die allemaal zijn gericht op videobewerking, namelijk Clips, Fly, Tempo en Crop. Daarnaast heeft Google bekendgemaakt het team achter Fly Labs te willen samenvoegen met het team achter Google Photos, aangezien de zoekmachinegigant denkt een “perfect match” in handen te hebben. De komende drie maanden kun je de bovenstaande apps gratis downloaden.

Daarna zijn de apps niet meer verkrijgbaar. Daar tegenover staat dat alle in-app-aankopen ook uit de apps zijn gehaald en dat je dus alle functies gratis kunt gebruiken. Onduidelijk is nog momenteel hoe de videobewerkingssoftware binnen Google Photos eruit komt te zien – momenteel heeft die app nog geen optie om video’s te bewerken. Wel is het mogelijk om je geüploade foto’s op allerlei manieren te bewerken – waarschijnlijk gaat het drie richting op, maar dan gevormd naar de expertise die Fly Labs al geruime tijd in huis heeft.

Google Photos

Reacties (0)