Gesponsord Mobile Smartphones Gesponsord door T-Mobile

Google lanceert de Pixel 7 Pro met de beste camera’s tot nu toe (ADV)

01 oktober 2022 2 Minuten 0 Reacties
Google Pixel 7 Pro 1

De telefoons van Google stellen nooit teleur, met de komst van de Pixel 7 Pro en camera upgrade kun je jouw fotografie talenten naar een hoger niveau tillen.

Recentelijk heeft Google twee nieuwe toestellen gelanceerd: de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Van deze serie is de Pixel 7 Pro de meest geavanceerde telefoon van het merk tot nu toe. Vooral op cameragebied zijn de nodige aanpassingen gedaan zodat jij nóg betere foto’s en video’s kunt maken.

Vier professionele en geavanceerde camera’s

De Google Pixel 7 Pro is voorzien van vier kwalitatieve camera’s om ieder moment haarscherp vast te leggen. Beginnend met de achterzijde, waar drie camera’s zitten die allemaal een Autofocus functie hebben. Dankzij de 50 MP hoofdcamera en 12 MP ultra groothoek camera leg jij ieder groot object vast. De Macrofocus op de ultragroothoek camera geeft jou ook de mogelijkheid om de kleinste details mooi in beeld te krijgen. Ook voor foto’s op afstand kun je alle kanten op. Want de 48 MP telelens heeft jou de mogelijkheid om tot 5x in te zoomen en alles scherp vast te leggen. Met de 10.8 MP selfiecamera maak je bovendien de mooiste selfies voor op social media.

Filmen als een pro

Ben je ook fan van video’s maken? Ook dan zit je met de Pixel 7 Pro helemaal goed. Want dit toestel is voorzien van video beeldstabilisatie zodat ieder beeld stabiel blijft tijdens het filmen. Je filmt in 4K voor echte bioscoopkwaliteit video’s, kunt tot 7 x digitaal inzoomen en fantastische slow motions of time-laps maken. Kortom: meer dan genoeg mogelijkheden om de videograaf in jezelf naar boven te halen.

Advertentie

Eindeloze bewerkingsmogelijkheden

Enkele noemenswaardige features om foto’s te bewerken zijn Real Tone om de huid heel natuurlijk in beeld te brengen en Magische gum om elementen uit foto’s te verwijderen. Dankzij de Filmisch vervagen feature kun je bovendien elementen in beeld uitlichten of juist meer drama toevoegen aan je video’s. Benieuwd naar de verschillen tussen de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Vergelijk het toestel dan hier met de Google Pixel 7.

Reacties (0)