‘Google kondigt Google Pixel 3 aan op 4 oktober aanstaande’

06 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-3-xl-2

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dat zal Google op 4 oktober aanstaande de nieuwe Google Pixel 3-modellen gaan aankondigen. Uiteraard heeft Google deze informatie niet officieel vrijgegeven, maar het bedrijf zit wel zelf achter deze 'gelekte' informatie.

Google Pixel 3 op 4 oktober – gerucht

Op een website van Google, Famebit, is naar buiten gekomen dat het bedrijf voornemens is de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL aan te kondigen op 4 oktober aanstaande. Famebit is een website die wordt gebruikt voor het koppelen van adverteerders en contentmakers, zodat er een goede promotie voor dingen op poten kan worden gezet. Dit is een plek waar zogenaamde ‘influencers’ terechtkunnen voor gesponsorde content. Op deze website heeft Google een advertentie geplaatst voor het promoten van de aankomende Pixel 3-modellen.

In die advertentie was te lezen dat de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL op 4 oktober aanstaande worden aangekondigd. Dit is alles behalve een officiële aankondiging natuurlijk, maar het feit dat de informatie direct van Google afkomstig is geeft het nieuws natuurlijk wel wat gewicht. Bovendien komt de datum overeen met de eerdere presentaties onder de noemer Made by Google, die vaak rond dezelfde datum worden georganiseerd. Het wachten is nu op een officiële aankondiging; maar tot die tijd staat 4 oktober genoteerd, Google.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)