‘GFXBench bevestigt specs van Galaxy View-tablet’

01 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy View

De onaangekondigde Samsung Galaxy View-tablet, met een scherm van meer dan achttien inch, is opgedoken bij de GFXBench. Die benchmark bevestigt niet alleen het bestaan van het apparaat, ook krijgen we al enkele specs te zien.

Dit is de Samsung Galaxy View-tablet

Enkele weken geleden dook ineens de Samsung Galaxy View op in een presentatie van Samsung. Deze tablet lijkt in vergelijking met de gemiddelde slate wel op een televisie, omdat het een reusachtige scherm heeft van maar liefst 18,4 inch. Dat het apparaat een groot scherm heeft, betekent dat er genoeg ruimte is voor high end-hardware, maar dat blijkt niet het geval. Samsung moet de tablet nog aankondigen, maar uit de gegevens van GFXBench, een populaire benchmark, blijkt dat de tablet niet gericht is op de high end-markt.

In de database staat de lezen dat deze tablet een scherm van 18,5 inch heeft, met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap zit een Samsung Exynos 7 Octa-processor (geklokt op 1,6 GHz) evenals 2GB aan werkgeheugen. Ook beschikt de Galaxy View over 32GB interne opslagruimte en zien we dat het apparaat één camera aan boord heeft, aan de voorkant. Die maakt foto’s in twee megapixels. Daarnaast beschikt de tablet over Bluetooth, gps, een lichtsensor en WiFi. Het OS is Android 5.1.1.

Waarschijnlijk wil Samsung deze tablet lanceren voor scholieren op school. We moeten echter nog even de aankondiging afwachten.

Reacties (0)