Gelekte Sony H4233-phablet heeft 6″-scherm en Android Oreo

13 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-xz-premium-foto-7

Er is een onbekende phablet van Sony opgedoken. Dit toestel heeft een scherm van 6-inch en beschikt al over Android 8.0 Oreo. De specs die nu op straat liggen geven het idee af dat we niet met een high-end smartphone te maken hebben.

Onbekende Sony-phablet opgedoken

Tijdens de IFA heeft Sony een aantal nieuwe smartphones onthuld. Eén van die smartphones is een nieuwe phablet, genaamd de Xperia XA1 Plus. Maar mogelijk heeft het Japanse bedrijf nog een phablet in de maak, als we een entry in de GFXBench mogen geloven. Dit apparaat gaat voorlopig door het leven als de H4233 en beschikt niet over high-end specificaties. Wel zal er een groot scherm aanwezig zijn van 6-inch, met een full hd-resolutie. Onder de motorkap zit een Snapdragon 630, geklokt op 2,2 GHz.

Wel krijg je volop werkgeheugen, zoals het er nu naar uitziet: 4 GB. Daarnaast is de hoeveelheid aanwezige opslagruimte ook niet verkeerd, namelijk 64 GB. Op de achterkant zit een camera van 21 megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over 15 megapixel. Beide camera’s zijn in staat materiaal in 4K op te nemen. Verder is het opvallend dat dit toestel direct op Android 8.0 Oreo draait. Hoewel Sony vrij snel Android-software-updates uitbrengt, is het daarmee nog niet te zeggen of dit toestel nog voor het einde van het jaar verschijnt.

Reacties (0)