‘Gelekte renders tonen drie kleuren voor Huawei Mate 20 Pro’

25 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
huawei-mate-20-pro-drie-kleuren-lek

Er zijn wederom renders gelekt van de aankomende Huawei Mate 20 Pro, waarop te zien is dat het toestel in drie kleuren zal verschijnen. Zoals het er nu naar uitziet zal de Mate 20 Pro worden voorzien van een geboden amoled-scherm met een formaat van 6,3-inch.

Huawei Mate 20 te zien in drie kleuren – gerucht

In de afgelopen weken is er een hoop informatie gelekt over de Huawei Mate 20 Pro. Gisteren nog is er bijvoorbeeld een korte video verschenen waarin het toestel te zien is. Dinsdag komt echter in het nieuws dat er wederom renders zijn gelekt van die aankomende toestel, waarop te zien is dat de Mate 20 Pro in drie kleuren zal worden geleverd. We zien zowel de achter- als de voorkant. Aan de voorkant zit, naar het schijnt, een gebogen amoled-scherm van 6,3-inch, net zoals je tegenwoordig op de Samsung Galaxy-modellen tegenkomt.

Ook lijkt het erop dat Huawei een relatief smalle kin aan de onderkant stationeert en dat de randen aan de zijkanten ook ontzettend dun zijn. In de notch aan de bovenkant zit mogelijk ook een technologie vergelijkbaar met Face ID van Apple, maar verder is daar nog niets over naar buiten gebracht. Ook heeft de geruchtenmolen het tot nu toe over een vingerafdrukscanner in het scherm gehad. Dat laatste zou nog wel eens kunnen kloppen, aangezien we verder geen scanner zien zitten. Niet op de voorkant en ook niet op de achterkant van de smartphone.

Reacties (0)