‘Gelekte render Galaxy Note 8 toont plaats van vingerafdruklezer’

28 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
Dummy Samsung Galaxy Note 8 b

Er is een render opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen. Ook zien we waar de vingerafdrukscanner zit. Zoals het er nu naar uitziet, zal die scanner op de achterkant van de phablet komen te zitten.

Nieuwe Galaxy Note 8-render opgedoken – gerucht

Er is een nieuwe render opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen. De bron meldt dat de render direct afkomstig is van de fabriek waar de Note 8 momenteel geproduceerd zou worden. Op de afbeelding kunnen we de achterkant van de Note 8 zien, waardoor we tevens te zien krijgen dat de phablet een dubbele camera krijgt. Ook zien we dat de vingerafdrukscanner op de achterkant komt te zitten, naast het camerasysteem. Qua design gaat de Note 8 waarschijnlijk veel lijken op de Samsung Galaxy S8.

Samsung heeft wel kritiek gekregen op de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Een scanner op de achterkant is vaak prima, maar de scanner zou te dicht op de camera zitten, waardoor gebruikers er vaak niet goed bij kunnen komen. Nu lijkt het erop dat de camera iets meer naar de rechterkant is verplaatst. Daardoor zit je waarschijnlijk niet meer met je vinger op de camera in plaats van de scanner, maar mogelijk betekent dit ook dat je nu nog meer moeite moet doen om deze scanner te bereiken. Samsung heeft niet gereageerd op de gelekte render.

Reacties (0)