Gelekte lijst toont smartphones met Snapdragon 845-processor voor 2018

29 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
qualcomm-snapdragon-845

Op een Chinese website verscheen een lek met daarin alle high-end smartphones van verschillende fabrikanten die gebruik maken van de Snapdragon 845-processor in 2018. De lijst toont ook de releasedatums voor het nieuwe jaar.

Begin deze maand heeft chipfabrikant Qualcomm de Snapdragon 845-processor aangekondigd. Dit is de opvolger van de Snapdragon 835-processor, die we het afgelopen jaar in veel high-end smartphones terugvonden. Onder andere de Galaxy S8, OnePlus 5 en de Google Pixel 2 maken gebruik van deze processor.

De Snapdragon 845-processor zullen we in 2018 tegenkomen bij veel high-end smartphones van diverse fabrikanten. Vandaag is er een lijst uitgelekt van Android-smartphones die in 2018 verschijnen en gebruik zullen maken van de nieuwste Qualcomm-processor. De lijst is afkomstig van een bron op de Chinese website Weibo.

Gelekte lijst toont high-end smartphones van fabrikanten

Zo zou in februari de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus verschijnen, samen met de LG G7 en G7 Plus. In mei komt HTC met de HTC U12. De OnePlus 6 zou in juni moeten verschijnen. In oktober krijgen we de Google Pixel 3, terwijl in december van 2018 de OnePlus 6T zou moeten verschijnen met de Qualcom Snapdragon 845-processor. De gehele lijst vind je hieronder.

Advertentie

Houdt er rekening mee dat dit geen officiële lijst is en benader de lijst dan ook met een gezonde dosis scepsis. Toch geeft het al wel een mooi inkijkje in de line-up van veel fabrikanten voor 2018.

Overigens zou het zomaar kunnen dat de Samsung Galaxy S9 en de S9 Plus eerder in de winkels zullen verschijnen. Voorheen lagen de nieuwe Galaxy-smartphones rond maart of april in de winkel, maar de productie van de S9 en S9 Plus zou deze maand al begonnen zijn. Een release in februari, zoals de afbeelding laat zien, is daarom helemaal niet vreemd. Het toestel is al verschenen bij de FCC, wat meestal betekent dat het niet lang meer duurt voordat een smartphone uitgebracht wordt.

Bron: Phonearena

Reacties (0)