Gelekte handleiding Galaxy Tab S3 bevestigt een hoop dat we al wisten

20 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-tab-s3-met-s-pen

Er staat een groot gedeelte van de handleiding van de Samsung Galaxy Tab S3 online, waarin een aantal zaken bevestigd worden. Een opvallend detail is wel de toetsenbordaansluiting die op de tablet zit; wordt de Tab S3 een hybride?

Wordt de Galaxy Tab S3 een hybride?

De website Tablet Monkeys heeft een gedeelte van de handleiding van de Samsung Galaxy Tab S3 in handen gekregen. In de handleiding wordt het één en ander bevestigd over de tablet waar we al eerder over geschreven hadden. Zo krijgt de Tab S3 dus een stylus en een usb-type-c-poort, evenals vier speakers en een vingeradrukscanner. De tablet krijgt een scherm van 9,7-inch, het besturingssysteem zal Android 7.0 Nougat zijn en de camera aan de achterkant beschikt over een flitser.

Maar dat is nog niet het meest opmerkelijke aan het apparaat. Er wordt namelijk ook melding gemaakt van een toetsenbordaansluiting, een gerucht dat nergens echt goed naar voren kwam. Het is momenteel natuurlijk niet met zekerheid te zeggen of deze informatie daadwerkelijk klopt, maar Tablet Monkeys heeft op zich wel een goede track record als het om dit soort lekken gaat. De verwachting is dat Samsung de Galaxy Tab S3 tijdens Mobile World Congress 2017 zal aankondigen. Het bedrijf heeft al een teaser uitgebracht, waarin mogelijk de omlijning van de tablet te zien is. Eind deze maand horen we dus meer.

Reacties (0)