Gelekte Galaxy S10-video onthult alles over de aankomende smartphones

18 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s10e-lek

Er is een gelekte video online verschenen waarin we alles te weten komen over twee versies van de Samsung Galaxy S10-smartphones. De video is al meerdere keren offline gehaald, maar wordt ondertussen op andere plekken opnieuw geüpload.

Video Galaxy S10-smartphones

Tot op heden hebben we al ontzettend veel gelekte informatie voorbij zien komen over de Samsung Galaxy S10 en de verschillende vormen waarin het toestel wordt uitgebracht. Daardoor hebben we inmiddels al een goed beeld van wat we mogen verwachten van de aankomende modellen. Nu is er zelfs een hands-on video online verschenen waarin het apparaat van alle kanten wordt belicht. De persoon in de video vertelt ook enorm veel over de S10-modellen, waardoor er nu nog maar weinig verrassingen zullen bestaan.

De bovenstaande video wordt constant offline gehaald en elders online gezet, waardoor het kan zijn dat die na verloop van tijd niet meer werkt. Samsung zal het apparaat tijdens een groots evenement in de Verenigde Staten onthullen op 20 februari aanstaande, vlak voordat de techpers afreist naar Barcelona voor Mobile World Congress 2019, voor het laatste nieuws omtrent smartphones, tablets, wearables en smarthomegadgets. Het duurt nu in elk geval niet heel lang meer voordat Samsung de smartphones officieel zal presenteren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)