Gelekte foto’s Pixel 3 XL laten weinig verrassingen over

22 augustus 2018 2 Minuten 0 Reacties
google-pixel-3-lek-foto-1

Er zijn wederom foto's gelekt van de Google Pixel 3 XL, die Google waarschijnlijk op 4 oktober aanstaande gaat onthullen. Op de foto's is goed te zien hoe het design van het toestel zal zijn. Ook kunnen we zien waar alle knoppen en andere eigenschappen precies zitten.

Foto’s tonen alle kanten van Pixel 3 XL

In oktober onthult Google waarschijnlijk de Google Pixel 3 XL-smartphones, naast de reguliere Pixel 3. In de afgelopen weken hebben we al flink wat foto’s en informatie voorbij zien komen en die stroom aan informatie zal waarschijnlijk doorgaan tot aan de onthulling. Woensdag komt in het nieuws dat er meer foto’s zijn gelekt, vanuit meerdere bronnen, zoals bijvoorbeeld op de Russische website Rozetked. Op die foto’s kunnen we het design van de smartphone eens goed bekijken en zien we bijvoorbeeld hoe groot de notch is.

Niet alleen de inkeping aan de bovenkant valt dus tegen, ook heeft de smartphone waarschijnlijk een grotere kin dan soortgelijke smartphones. Dit heeft mogelijk te maken met het gerucht dat de Pixel 3 XL wordt voorzien van stereospeakers die het geluid naar voren duwen. Google balanceert hier dus over de lijn tussen design en functionaliteit en lijkt in elk geval niet naar de kant van ‘design’ te vallen wanneer het toestel verkrijgbaar is. Daarnaast is er ook een foto gemaakt van de inhoud van het toestel.

Naast de standaard kabels en accessoires, zien we ook dat Google waarschijnlijk een nieuwe versie van de Pixel Buds zal uitbrengen, ditmaal met draad. Daarnaast is er nog een andere Russische bron die foto’s in hoge kwaliteit heeft genomen van de Pixel 3 XL, het Twitter-account van Wylsacom. Op deze foto’s is een smartphone te zien die heel erg op de smartphone lijkt die te zien is op de foto’s van de andere bron. Daardoor heeft dit gerucht dus wat meer gewicht — maar omdat dit het internet is, weet je het nooit honderd procent zeker.

Advertentie

Er is ook een app genaamd AIDA geopend op de Pixel 3 XL, waardoor enkele specificaties nu al achterhaald kunnen worden. De telefoon krijgt een scherm van 6,7-inch en een resolutie van 1.440 bij 2.960 pixels. Daarnaast beschikt het apparaat over een schermindeling van 18.5:9, een iets grotere indeling dan de meeste high-end smartphones van nu (die vaak 2:1 hebben). Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 845, evenals een accu met een vermogen 3.430 mAh. Het wachten is nu totdat Google de gelekte informatie bevestigd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)