Gelekte afbeeldingen tonen mogelijk OnePlus 7T Pro

06 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-7-pro-foto-6

Er zijn afbeeldingen verschenen waarop we mogelijk voor het eerst de OnePlus 7T Pro te zien krijgen, de revisie die waarschijnlijk later dit jaar verschijnt. De afbeeldingen laten een smartphone zien die qua design weinig afwijkt van het huidige Pro-model.

Is dit de OnePlus 7T Pro?

Er zijn afbeeldingen online verschenen waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de OnePlus 7T Pro. Als we kijken naar het releaseschema van de Chinese fabrikant, dan kunnen we dit T-model waarschijnlijk ergens in oktober of november van het jaar verwachten, als upgrade of alternatief ten opzichte van de normale OnePlus 7 Pro. De afbeeldingen werden gepubliceerd op Weibo en Slashleaks en presenteren een smartphone die qua design ontzettend veel lijkt op het huidige OnePlus 7 Pro-model.

Het grote verschil tussen de 7 Pro en 7T Pro is dat de speaker nu beter zichtbaar is aan de voorkant. Daardoor leeft nu de gedachte dat OnePlus zich voornamelijk zal concentreren op interne veranderingen. Mogelijk kunnen we dus rekenen op een nieuwe processor (de Qualcomm Snapdragon 855 Plus) en, we mogen dromen, draadloos opladen. Op de foto’s is verder te zien dat het toestel draait op de Android Q-bèta, dus waarschijnlijk zul je ook meteen als consument toegang krijgen tot de nieuwste Android-versie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)