Gelekte afbeelding toont drie modellen Galaxy S10-serie

21 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy S10

Een gelekte afbeelding toont de drie verschillende modellen van de aankomende Galaxy S10-serie, namelijk de S10, S10 Plus en S10 E. De drie modellen zullen op 20 februari worden aangekondigd tijdens het Unpacked-evenement in San Francisco.

De Samsung Galaxy S10 wordt op 20 februari officieel gepresenteerd aan het grote publiek. Op deze datum houdt het bedrijf het Galaxy Unpacked-evenement in San Francisco. Geruchten lieten al zien dat de Galaxy S10-familie mogelijk uit drie verschillende toestellen zou bestaan. Een nieuw gelekte afbeelding lijkt aan te tonen dat dit werkelijkheid gaat worden.

De bekende lekker Evan Blass heeft een afbeelding in handen gekregen van drie verschillende S10-modellen. Op de afbeelding hebben de modellen een beschermende case, dus wees niet bang dat dit bij het design hoort. Van links naar rechts gaat het waarschijnlijk om de Samsung Galaxy S10 E (Lite-model), Samsung Galaxy S10 en de Samsung Galaxy S10 Plus. Het reguliere model krijgt een scherm van 5,8-inch en het Plus-model een groter scherm van 6,4-inch. De S10 E en het reguliere model hebben een enkel gaatje in het dispay voor de frontcamera, terwijl het Plus-model over twee gaatjes beschikt. Een dubbele frontcamera voor de S10 Plus lijkt dan ook werkelijkheid te gaan worden. Aan de achterzijde vinden we drie camera’s op de high-end modellen en een dubbele camera op de goedkopere S10 E.

Advertentie

Unpacked-evenement op 20 februari

We zullen tot 20 februari moeten wachten op de officiële presentatie. Dan kunnen we bevestigen of de bovenstaande informatie inderdaad blijkt te kloppen.

Reacties (0)