Gesponsord Mobile Gesponsord door T-Mobile

Geen iPhone 14 mini maar een iPhone 14 Plus (ADV)

07 augustus 2022 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 14 en plus 1

Vanwege tegenvallende verkopen gooit Apple het met de iPhone 14 serie over een andere boeg. De iPhone 14 mini maakt plaats voor de iPhone 14 Plus.

Uit cijfers is gebleken dat de iPhone 13 mini veel minder is verkocht dan gehoopt. Daarom gooit Apple het met de iPhone 14 serie over een andere boeg. Dit keer geen iPhone 14 mini maar de iPhone 14 Plus.

Wat is de iPhone 14 Plus?

Vorig jaar lanceerde Apple nog een nieuwe variant van het iPhone mini model, de iPhone 13 mini. Net als zijn voorgangers met een compact 5.4-inch display. Maar helaas was dit toestel geen verkoopsucces in vergelijking met de andere iPhones. Tijd voor wat anders dus! Met de komst van de iPhone 14 Plus zijn er flink wat veranderingen. Allereerst het formaat scherm, een OLED display van maar liefst 6.7-inch voor een optimale kijkervaring. Hij past zo misschien minder makkelijk in je broekzak, maar Youtube filmpjes kijken of gamen is natuurlijk wel een stuk prettiger op deze manier. Je kunt nu de iPhone 14 Plus met abonnement bestellen.

Nieuwe features

De iPhone 14 Plus heeft twee camera’s van 12 MP op de achterkant en een 12 MP selfiecamera aan de voorzijde met autofocus voor nóg scherpere foto’s en video’s. Qua video’s is het mogelijk om te filmen in 4K beeldkwaliteit. Daarnaast is dit model uitgerust met de krachtige A15 chip, net als de iPhone 13 serie en voorzien van een krachtige batterij. Een andere grote toevoeging is het nieuwe besturingssysteem, iOS 16. Hiermee worden de mogelijkheden tot personalisatie een stuk uitgebreider.

Advertentie

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (0)