‘Galaxy S8 krijgt een 2K-scherm en geen fysieke thuisknop’

08 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de onaangekondigde Galaxy S8. Zo zou het scherm een resolutie van 2560 bij 1440 pixels gaan krijgen. Ook wordt er gesproken over het idee dat de smartphone geen fysieke thuisknop zal krijgen.

Geen thuisknop voor de Galaxy S8 – gerucht

Er is al een hoop gezegd over de Samsung Galaxy S8, die Samsung naar alle waarschijnlijkheid in februari van volgend jaar zal aankondigen. Zo krijgt het apparaat een strak design en een verbeterde camera en kunnen we erop rekenen dat er een geavanceerde digitale assistent, waarschijnlijk genaamd Bixby, aanwezig zal zijn. Vandaag zijn er wederom geruchten verschenen over de smartphone. Zo zou Samsung de S8 willen voorzien van een 2K-scherm, wat neerkomt op een hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Het geruchtencircuit meldt tevens dat geen van de fabrikanten die verantwoordelijk zijn voor de onderdelen, de bestelling heeft gehad voor de thuisknop. Dat doet dus vermoeden dat de Galaxy S8 geen thuisknop zal krijgen, zoals de Galaxy S7 en de Note 7 bijvoorbeeld wel hebben gehad. Daardoor leeft de gedachte dat de voorkant van het onaangekondigde toestel volledig zal bestaan uit glas en Samsung gebruik zal maken van een ultrasonische vingerafdrukscanner, die mogelijk van Qualcomm af komt. Samsung heeft niet gereageerd.

Reacties (0)