‘Galaxy S10 Plus krijgt drie camera’s aan de achterkant’

18 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s10-render-lek-1

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan krijgt de Galaxy S10 Plus niet vier, maar drie camera's aan de achterkant. Zoals het er nu naar uitziet krijgt het Plus-model dus dezelfde cameramodule als het reguliere model (de Galaxy S10).

Galaxy S10 Plus met drie camera’s

Uit eerdere geruchten bleek dat de Samsung Galaxy S10 Plus zou worden voorzien van vier camera’s aan de achterkant, maar de redactie van Phone Arena laat nu weten dat er andere informatie beschikbaar is. Het toestel krijgt niet vier, maar drie camera’s aan boord (net zoals het reguliere model Galaxy S10, zoals het er nu naar uitziet). Dit betekent echter niet dat er helemaal geen S10-model met vier camera’s aan de achterkant zal verschijnen, aangezien Samsung mogelijk nog werkt aan een vierde model binnen de S10-serie.

Dit moet een 5g-smartphone gaan worden, die enkele weken later (waarschijnlijk in het tweede kwartaal) moet worden uitgebracht, volgens de laatste geruchten. Momenteel is het moeilijk te zeggen wat Samsung precies van plan is. In februari moeten de toestellen worden onthuld en tot die tijd moeten we het doen met geruchten, die nog wel eens kunnen veranderen. Naast de Galaxy S10 Plus moet er dus ook nog een reguliere variant gaan verschijnen. Daarnaast moet er ook een Galaxy S10 Lite, met lagere prijs, worden aangekondigd.

Reacties (0)