Deze app met achtergronden verhult cameragat op Galaxy S10-modellen

20 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
chainfire-galaxy-s10

Eigenaars van een Samsung Galaxy S10-model kunnen nu een app met achtergronden downloaden die het cameragat kan verhullen. Vind je dat gat in de hoek van het scherm dus drie keer niets, dan kunnen deze achtergronden je er wellicht bij helpen.

Achtergronden verhullen Galaxy S10-cameragat

De Samsung Galaxy S10-modellen beschikken allemaal over een cameragat in de hoek van de grote schermen. Hoewel sommige mensen alsnog de nieuwste Samsung-telefoons zouden willen hebben, staat niet iedereen te springen om het idee van het cameragat. Daarom is er voor die mensen nu een nieuwe app beschikbaar die dat gat kan verhullen middels toffe achtergrond. De app heet Hidey Hole en is gemaakt door Chainfire, die de achtergronden van Reddit af haalt. Check de screenshots hieronder voor voorbeelden.

Je kunt binnen de app onderscheid maken tussen de verschillende toestellen: Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ en Samsung Galaxy S10E. De app Holey Hide is een paar dagen in bèta getest, maar nu kan iedereen de software downloaden. Hoewel de interface misschien wat basaal is, net als de functionaliteit, werkt het wel iets prettiger op deze manier een geschikte achtergrond voor je S10 uit te kiezen. Verder zijn er nog wat andere opties beschikbaar, waarmee je bijvoorbeeld het contrast kunt aanpassen.

Hidey Hole

Reacties (0)