Gaat de Motorola Xoom 800 dollar (600 euro) kosten?

23 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
Motorola-Xoom-prijs

Een uitgelekte Verizon (Amerikaanse mobiele telefoon provider) product lijst onthult dat de Motorola Xoom Honeycomb tablet 800,00 dollar zal kosten bij de lancering. De lijst, verkregen door Android Central, geeft de "Minimum Advertised Price" (MAP) van 799,99 Amerikaanse dollars weer voor de Xoom. Dit is de adviesprijs zonder abonnement en dus eigenlijk de losse verkoopprijs.

Een andere uitgelekte tekst van Verizon zegt ook dat de dit echt de adviesprijs prijs is en dat elke retailer zelf kan bepalen welke prijs er voor de tablet gevraagd wordt.

De 10.1 inch Motorola Xoom zal Android 3.0 Honeycomb als besturingssysteem hebben. Daarnaast bevat de tablet een dual-core Nvidia Tegra 2 processor (1GHz), 32GB intern geheugen, 1GB van DDR2 RAM en SD card ondersteuning. De batterij zou goed zijn voor 10 uur aan video weergave, ook in 1080p resolutie. De tablet heeft een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een ingebouwde gyroscoop, barometer, e-compass, accelerometer, en licht sensor. Qua connectiviteit ondersteunt de Xoom Bluetooth 2.1, Wifi b/g/n, 3G en 4G LTE.

De Motorola Xoom zal in het eerste kwartaal van dit jaar nog in Amerika te koop zijn. Wanneer de tablet naar Europa komt is nog niet bekend.

Reacties (0)