Foto’s Samsung Galaxy S10+ bevestigen in-display vingerafdrukscanner

07 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s10-plus-in-display-scanner-1

Er zijn nieuwe foto's verschenen waarop de Samsung Galaxy S10+ te zien is. Op één van die foto's is een in-display vingerafdrukscanner te zien. De verwachting is dat Samsung het toestel, waarschijnlijk in drie varianten, op 20 februari gaat aankondigen.

In-display vingerafdrukscanner Samsung Galaxy S10+

Er zijn foto’s gelekt van de Samsung Galaxy S10+ waarop het toestel te zien is met een in-display vingerafdrukscanner. Waar de foto’s precies vandaan komen is niet duidelijk, maar het toestel op de foto’s lijkt in elk geval op de smartphone die we al in renders voorbij zagen komen. Op de eerste foto is meteen de in-display vingerafdrukscanner te zien van de smartphone. Onderaan zie je het logo van de scanner, zoals je hem ook tegenkomt op de Huawei Mate 20 Pro en OnePlus 6T. De vingerafdruklezer zit behoorlijk laag.

Daarnaast zien we duidelijk dat de Samsung Galaxy S10+ is voorzien van een driedubbele camera aan de achterkant. De module bevat ook nog een flitser, maar voor de rest treffen we helemaal niets aan onder de camera. Waarschijnlijk is dat gedaan om ervoor te zorgen dat je altijd genoeg ruimte hebt om andere accessoires op te laden; naar verluidt kun je de S10-modellen gebruiken (of in elk geval de dure modellen) voor het opladen van andere apparaten. Op 20 februari wordt het toestel officieel onthuld in San Francisco.

Reacties (0)