‘Foto’s LG G4 Note-phablet opgedoken’

27 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
lg logo

Er schijnen foto's te zijn opgedoken waar we de LG G4 Note op kunnen zien. De fabrikant heeft echter niets bekendgemaakt over de phablet. Op de afbeeldingen zien we in elk geval de metalen body van de phablet.

Is dit de LG G4 Note?

Er zijn enkele afbeeldingen opgedoken van wat lijkt op de LG G4 Note-phablet. Het design van de phablet lijkt een beetje op die van de LG G Flex 2. Ook lijkt het apparaat op de foto’s de metalen behuizing te hebben waar al eerder iets over naar buiten kwam. Verder valt op dat er waarschijnlijk in de linker bovenhoek ruimte is voor een stylus. Ook draait het apparaat al op Android 5.0.2 en zien we duidelijk het LG-logo in beeld. De fabrikant heeft echter zelf nog niets bekendgemaakt over deze phablet. We wachten nog op een aankondiging.

Wat we eerder te horen hebben gekregen, is dat LG het tegen Samsung wil opnemen met deze phablet. Ook heeft LG de naam ‘LG G4 Note’ geregistreerd bij een trademarkbureau. Maar nogmaals: officieel is er nog niets over het toestel naar buiten gebracht. De G4 Note zou overigens een high-end-model moeten worden – met betere specs dan de gewone LG G4. En hoewel eerdere geruchten ook spreken over een stylus, kan het net zo goed een antenne zijn die we hierboven op de foto zien, links bovenin. We weten nu niets zeker.

Mogelijk krijgt de LG G4 Note ook een scherm van 5,8 inch met zich mee. Tenminste, dan gaan we ervan uit dat de LG G4 Note de mysterieuze phablet is van de fabrikant. Deze onaangekondigde phablet heeft een aantal opvallende eigenschappen die ons doen denken dat het inderdaad om een grote phablet gaat. Het mysterieuze apparaat krijgt namelijk niet alleen een stylus, maar ook smart cover met zich mee. Wanneer LG meer over het toestel bekendmaakt, is echt nog niet duidelijk. Waarschijnlijk pas in of na de zomer.

Reacties (0)