Foto’s behuizing iPad 5 duiken op

25 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
Apple-iPad-5

Sonny Dickson, een bron die eerder al correcte foto's van Apple producten publiceerde voordat ze aangekondigd werden, heeft vandaag een aantal foto's van de iPad 5 online gezet.

Dat Apple aan een nieuwe iPad en iPad mini werkt staat zo goed als vast maar zoals altijd blijft het afwachten wat we precies kunnen verwachten. Toch lekken er steeds vaker afbeeldingen en specificaties uit die uiteindelijk correct blijken te zijn. 

Sonny Dickson, een bron die eerder al correcte foto’s van Apple producten publiceerde voordat ze aangekondigd werden, heeft vandaag een aantal foto’s van de iPad 5 online gezet. Hieruit kunnen we, mits ook deze foto’s legitiem zijn, opmaken dat het nieuwe model een design krijgt dat veel overeenkomsten vertoond met het design van de iPad mini. De vijfde generatie wordt iets lichter, slanker en kleiner door een dunner frame rondom het display. Het formaat van het display blijft met 9.7-inch waarschijnlijk ongewijzigd.

Verder kunnen zien dat de ronding van de hoeken aangepast is en dat de tablet, net als de iPhone 5S, in de kleur Space Gray gelanceerd zal worden. Over de specificaties is nog veel onduidelijkheid maar de kans is groot dat de iPad 5 beschikt over een krachtigere processor en een langere batterijduur. 

Advertentie

Wat betreft de iPad mini heeft Dickson ook een aantal foto’s gepubliceerd waaruit we op kunnen maken dat het design grotendeels ongewijzigd blijft. Er gaan al maanden geruchten over een retina-display voor de iPad mini 2 maar ook wordt gesproken over een minimale update voor de iPad mini 2 en vervolgens, later, een nieuw model met hogere resolutie. De verwachting is dat Apple in oktober de vijfde generatie iPad en de tweede generatie iPad mini officieel aankondigt. 

Reacties (0)