Foto gelekt van gouden Samsung Galaxy S6 Edge Plus

23 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy S6 Edge

Er is een foto opgedoken van een gouden variant van de aankomende, maar onaangekondigde phablet Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Op de foto wordt een kleine vergelijking gemaakt met het model dat de phablet vooraf ging: de Samsung Galaxy S6-smartphone.

Kleine verschillen tussen Samsung Galaxy S6 Edge Plus en smartphone-versie S6

Het duurt nu niet lang meer totdat Samsung de Samsung Galaxy S6 Edge Plus gaat aankondigen. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten en gelekte foto’s en vandaag is dat ook het geval. Er zijn namelijk twee foto’s opgedoken van de gouden variant van de onaangekondigde, maar zeker aankomende Galaxy S6 Edge Plus. Op de foto’s wordt het toestel ook vergelijk met zijn voorganger, de Samsung Galaxy S6 Edge-smartphone. En ondanks dat we niet heel veel zien op de foto’s, zien we toch al enkele verschillen.

Zo zien de onderkanten van beide toestellen er bijna identiek uit. De Micro USB-poort, 3.5mm hoofdtelefoonaansluiting en de speaker met acht gaatjes staan op dezelfde positie bij beide apparaten. Wat verschil echter – los van het grotere formaat – is de plaatsing van de microfoon. Daar waar je hem direct naast de speaker vindt op de smartphone, zien we dat de phablet de microfoon naar de andere kant heeft verplaatst. Waarom Samsung hiervoor zou kiezen is natuurlijk niet bekend – mogelijk horen we dat tijdens de aankondiging.

Aan de bovenkant van het apparaat zien we hetzelfde gebeuren: de microfoon is van links naar rechts verplaatst. Ook is de infraroodfunctie helemaal verwijderd van de phablet-versie. Nu moeten we de foto’s wel met een korrel zout bekijken, aangezien we niet weten of we hier met de echte Edge Plus te maken hebben. Zo zien we het toestel niet aan staan, dus kan het net zo goed een dummy zijn. Hoewel dummy units in de afgelopen jaren in kwaliteit gestegen zijn, kan het nog steeds voorkomen dat die versie ietwat afwijkt van het eigenlijke product.

Reacties (0)