Fortnite op Android ondersteunt nu Qualcomm Snapdragon 670 en 710

19 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
Fortnite

Epic Games heeft bekendgemaakt dat de game Fortnite op Android nu ondersteuning aanbiedt voor Qualcomm Snapdragon 670 en 710-processors. Dat betekent dat je de game op onlangs gelanceerde smartphones kunt spelen die van deze chipsets zijn voorzien.

Fortnite op meer Android-apparaten

De wereld is nog altijd bezig met Fortnite en zoals het er nu naar uitziet zal de populariteit niet snel dalen. Daarom is ontwikkelaar Epic Games, de studio achter het battle royale-spel, nog altijd bezig met een bredere ondersteuning van de game. Zeker op Android is dat belangrijk, aangezien het spel nog niet voor elke processor is geoptimaliseerd. Vanaf vandaag is de game ook klaargestoomd voor smartphones en tablets met de Qualcomm Snapdragon 670 en Snapdragon 710 aan boord, laat Epic Games weten.

Hoewel de processors wellicht nog niet zo breed omarm zijn als bijvoorbeeld de Snapdragon 845, zijn er toch al genoeg toestellen met de 710 aan boord (zoals de Nokia 8.1, Xiaomi Mi 8 SE en Oppo R17 Pro) en datzelfde geldt voor de 670-variant (zoals de Oppo R17, om maar een voorbeeld te geven). Verder heeft Epic Games gewerkt aan de interface van Fortnite, waardoor dingen vinden en bedienen nu iets gemakkelijker moet zijn. Daarnaast begint de 14 Days of Fortnite, waar je meer over kunt vinden op de officiële website.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)