Fire Emblem Heroes viert jubileum met nieuwe modus, helden en meer

31 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
fire-emblem-heroes

Nintendo heeft bekendgemaakt dat het jubileum van Fire Emblem Heroes, de eerste mobiele titel van de franchise, wordt gevierd met een nieuwe modus, helden en meer. Daarnaast krijg je een aantal gratis orbs wanneer je op 1 februari aanstaande inlogt.

Grote update voor Fire Emblem Heroes

Het is inmiddels een jaar geleden dat Nintendo Fire Emblem, in de vorm van Fire Emblem Heroes, naar mobiele apparaten heeft gebracht. Om dat jubileum te vieren komt er een grote update aan. Spelers die op 1 februari aanstaande inloggen krijgen vijftig gratis orbs. Daarnaast worden er 25 speciale dagelijkse kaarten toegevoegd, die wederom voor extra orbs kunnen zorgen wanneer je ze uitspeelt op Normal of Hard. Verder komen er Grand Hero Battles aan en mag je rekening op een aantal speciale trainingsmissies voor het populaire spel.

Ook komt er een Grand Hero Fest aan, waardoor de kans groter is dat je de sterkste helden aan je team kunt toevoegen. Tap Battle: Illusory Dungeon wordt een geheel nieuwe modus voor het spel. Dit is een ritmegame. Je helden moeten een aantal etages binnen een kerker doorkomen en vijanden verslaan door te dansen op de beat van de muziek uit eerdere Fire Emblem-titels. In totaal zijn er twintig levels met vijf etages. Wanneer je alles uitspeelt, krijg je een speciale beloning. Deze modus is beschikbaar van 8 tot en met 22 februari.

Advertentie

Ten slotte wordt er ook een nieuwe versie van Ike toegevoegd aan Fire Emblem Heroes voor een nieuw summoning event. Legendary Hero Ike: Vanguard Legend lijkt een zeer pittig gevecht te worden. Een jaar na de release van het spel ziet het er niet naar uit dat Nintendo van plan is de titel minder aandacht te geven. Speel je Heroes dus nog, dan heb je voorlopig nog genoeg te doen.

Reacties (0)