‘Fire Emblem: Heroes levert in één dag bijna 3 miljoen dollar op’

06 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
fire-emblem-heroes-sakura

Fire Emblem: Heroes zou in één dag tijd 2,9 miljoen dollar omgezet hebben, aldus Sensor Tower, een bedrijf dat omzetcijfers van apps bijhoudt. Het spel is sinds 2 februari verkrijgbaar voor zowel Android als iOS.

‘Fire Emblem: Heroes levert veel geld op’

Het bedrijf Sensor Tower, dat onder meer de omzet van games en apps bijhoudt, heeft laten weten dat de game Fire Emblem: Heroes in één dag tijd 2,9 miljoen dollar omgezet heeft. De game is sinds 2 februari beschikbaar voor Android en iOS en is gratis voor die platformen te downloaden. Maar er zijn wel free-to-play-elementen aanwezig; spelers kunnen dus met echt geld digitale aankopen doen en daarmee speciale personages ontgrendelen. Die personages komen uit de verschillende games in de populaire gamefranchise.

Ter vergelijking: Super Mario Run zou binnen een dag 8,4 miljoen dollar hebben omgezet, aldus het bedrijf. Die game is nog niet eens beschikbaar op Android, maar komt er in maart wel naartoe. Voor Super Mario Run moet wel 9,99 euro betaald worden voordat je toegang krijgt tot de complete game, terwijl Fire Emblem: Heroes dus gratis is. Mocht deze informatie accuraat zijn, Nintendo heeft de cijfers niet bevestigd, dan is het een mooi begin voor een nieuwe serie voor mobiele apparaten. Je vindt de game nu in de app stores.

Fire Emblem: Heroes

Reacties (0)