Eve V-tablet binnen drie uur uitverkocht, volgende flash sale is 5 december

04 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
Review-eve-v-5

Bij een eerste flash sale van de Eve V-tablet, die wij afgelopen weekend hebben gereviewd, waren alle exemplaren binnen drie uur uitverkocht. Een volgend verkoopmoment komt al snel: 5 december.

Volgens Digital Trends zou de volgende flash sale op 5 december om 9 uur ’s ochtends beginnen. Eve Tech meldt hier zelf echter niets over.

Windows 10

De Windows 10-tablet blijkt bijzonder populair. Hoewel hij iets minder krachtig is dan de Surface Pro van Microsoft, omdat er is gekozen voor een processor die minder energie verbruikt en zo een langere accuduur genereert, is de hardware van de tablet bijzonder concurrerend. Zeker gezien de prijs die honderden euro’s lager ligt. Bovendien worden toetsenbord en styluspen meegeleverd. Die moeten bij de Surface Pro los worden besteld.

Hardwarekeuzen

De tablet is ontworpen door een klein team techneuten in Finland, die zich geholpen wisten door een duizendkoppige tech-crowd op internet. Alle hardwarekeuzen in de Eve V zijn democratisch bepaald.

Batterij

Hierdoor ligt er een apparaat dat bijzonder sterk is voor dagelijks gebruik, maar ook voor veel zwaardere taken.  De batterij en het scherm zijn beter dan de concurrentie. Het toetsenbord biedt bluetooth en zeven verschillende kleuren achtergrondverlichting. De speakers zijn subliem en er zit een vingerafdrukscanner in die erg snel werkt.

Review

Onze review van de Eve V is hier terug te lezen.

Bron Digital Trends Via Eve Tech

Reacties (0)