Entwined Challenge uitgebracht voor Android en iOS

04 oktober 2014 1 Minuut 0 Reacties
entwined

Sony brengt de studentengame Entwined naar Android en iOS, nadat het spel eerder op PlayStation 4, PlayStation 3 en PS Vita verscheen.

In vergelijking met die versies, biedt Entwined Challenge een nieuwe challenge mode.

Entwined

Entwined Challenge werd eerder dit jaar uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Het is een game waarin je feitelijk twee personages tegelijk bestuurt: met de ene duim bestuur je een vogel en met de andere duim bestuur je een vis. Beide dieren leggen dezelfde route af (rechtdoor, door een lange tunnel) en door met je duimen op en neer en heen en weer te bewegen, bepaal je hoe ze die route afleggen. Het doel is simpel: je moet de dieren door poortjes en dergelijk heen krijgen, terwijl je goed oplet welk dier waar heen moet.

Dat zie je door op te letten op de kleuren. De blauwe vogel moet de blauwe paden volgen en de gele vis moet de gele paden volgen. Je zult snel merken dat je moeiteloos met je duimen over het scherm veegt, terwijl je je laat hypnotiseren door de felle kleuren en relaxte muziek – gamers die op de PlayStation-apparaten de game hebben gespeeld, gaven aan helemaal ‘zen’ uit een potje Entwined te komen. Dat effect heeft deze versie, die nu uit is voor Android en iOS, ook op de mensen; plus: je krijgt er zelfs een andere challenge mode bij, voor de extra uitdagingen.

De game kost een euro op zowel Android als iOS en is te downloaden via de onderstaande links. Check ook nog even de bovenstaande video van de PS4-versie, om een goed idee te krijgen van wat je precies kunt verwachten van Entwined.

Entwined Challenge

Reacties (0)