Eerste unboxing video nieuwe iPad (3)

13 maart 2012 1 Minuut 0 Reacties
Nieuwe-iPad

Vorige week lanceerde Apple de derde generatie van haar populaire iPad tablet. De nieuwe iPad (ook wel iPad 3 genoemd) heeft als voornaamste feature een hoge resolutie Retina display en net zoals bij de voorgaande iPad lanceringen loopt het nu alweer storm met bestellingen. Inmiddels is de nieuwe iPad ook verschenen in de eerste unboxing video en zijn de eerste benchmark resultaten bekend.

Als het op de specificaties van het RAM geheugen of de processor aankomt dan geeft Apple hier nooit veel informatie over prijs, maar daar zijn natuurlijk benchmark tools voor. Het Vietnamese Tinhte.vn heeft de nieuwe ipad al te pakken gekregen en de eerste benchmark resultaten weten vast te leggen. Hieruit blijkt dat de iPad, zoals verwacht, draait op een 1GB aan RAM geheugen en een dual-core processor met een kloksnelheid van 1GHz heeft. De iPad 2 had overigens maar 512MB aan werkgeheugen.

Hieronder vind je de eerste unboxing video van de nieuwe iPad. Het is in het Vietnamees, wat voor de meesten niet makkelijk zal zijn, maar het gaat natuurlijk om het plaatje.

Meer informatie en alle specificaties van de nieuwe iPad (3) vind je op de productpagina. Twijfel je nog over de aankoop van de iPad? Bekijk dan dit artikel waarin we een aantal argumenten noemen waarom je de tablet zou moeten kopen.

 

Reacties (0)