Eerste render van de OnePlus 5 opgedoken: toestel krijgt twee camera’s op achterkant

26 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-5-render

Er is een render opgedoken van de onaangekondigde OnePlus 5. Zoals het er nu naar uitziet krijgt het toestel twee camera's op de achterkant. De aankondiging van de phablet komt dichterbij, waardoor er mogelijk niets veranderd aan dit gelekte design.

Is dit de OnePlus 5?

De verwachting is dat OnePlus over een maand of twee de OnePlus 5 uit de doeken doet. Nu hebben enkele bronnen die bekend zijn met het design van het toestel een render gemaakt op basis van wat ze van het apparaat hebben gezien, waardoor de kans dus groot is dat het design – zoals dat hierboven te zien is – niet meer zal veranderen. Maar zeker weten doen we dat natuurlijk niet, aangezien de informatie niet van een officiële bron afkomstig is. Op de render is te zien dat de opvolger van de OnePlus 3T een dubbele camera op de achterkant heeft.

Verder zien we geen vingerafdrukscanner op de achterkant zitten, dus waarschijnlijk zit deze aan de voorkant. Of die lezer in de knop aan de voorkant direct in het scherm wordt verwerkt, is nog niet duidelijk. Wel lijkt vast te staan dat het scherm 5,5-inch groot zal worden en onder de motorkap de Qualcomm Snapdragon 835 zal dragen. Mogelijk is er verder 6 GB aan werkgeheugen aanwezig en krijgen consumenten de keuze uit 64 of 128 GB aan opslaggeheugen. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de Chinese fabrikant.

Reacties (0)