Eerste plaatjes en specs HTC Desire 10 Lifestyle staan online

19 september 2016 1 Minuut 1 Reacties
HTC Desire 10 Lifestyle

De eerste plaatjes van de HTC Desire 10 Lifestyle staan online. De afbeeldingen laten een stevige 5,5-inch midrange phablet zien. Ook is een rijtje nette hardwarespecificaties uitgelekt.

Verwacht wordt dat HTC het toestel morgen officieel onthult, samen met een tweede toestel, de HTC Desire Pro.

Dit is de HTC Desire 10 Lifestyle

De Desire 10 Lifestyle ziet er volgens critici leuk uit, maar de specificaties zijn nogal gewoontjes. Het 5,5-inch scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 piels en heeft zodoende 267 pixels per inch. Het toestel draait op een onbekende Qualcomm Snapdragon-processor met vier kernen die op 1,6Ghz zijn geklokt.

Lasergestuurde autofocus

Het toestel kan met 2GB of 3GB ram worden uitgerust, dat is nog niet bekend. Verwacht wordt dat HTC er 16GB of 32GB opslaggeheugen in stopt, dat uitgebreid kan worden met een micro sd-kaart. Aan de achterkant is een 13-megapixelcamera te vinden, die in sommige versies van het toestel lasergestuurde autofocus krijgt. Aan de voorkant kun je selfies maken in een resolutie van 5 megapixel. Naast de achtercamera zitten twee led-flitsers.

Twee simkaarten

De phablet krijgt een batterij met een vermogen van 2700 mAh. Er kunnen naar verluidt twee simkaarten in. Een ‘ouderwetse’ micro-usb-poort in plaats van het in populariteit groeiende usb type-c wordt gebruikt voor opladen en synchroniseren met een pc. Bluetooth 4.1 is de laatste uitgelekte specificatie.

HTC-designtaal

Het ontwerp van het toestel is te omschrijven als strak, en de HTC-designtaal is er goed in te herkennen. Het is voornamelijk metaal in de kleuren, wit, grijs of zwart. De phablet wordt 7,7 millimeter dun.

Vingerafdrukscanner

Het toestel zou worden toegerust met een vingerafdrukscanner op de achterkant, en dat is een afwijking ten opzichte van de HTC 1o, die hem op de voorkant heft. Het toestel zou 349 euro gaan kosten.

De specificaties van de HTC Desire 10 Pro zijn nog niet uitgelekt. Verwacht wordt dat die op de Lifestyle gaat lijken, maar betere specs heeft. Of dat allemaal klopt, leren we morgen, als HTC zijn persconferentie houdt.

Reacties (1)