Eerste Notion Ink Adam tablets hebben firmware update probleem

26 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
Adam-Firmware-Update

De zogenaamde iPad killer van Notion Ink, de Adam tablet, is afgelopen week zijn reis begonnen naar de eerste klanten. Diegenen die de pre-order geplaatst hadden mogen zich vanaf gisteren gelukkig prijzen met een gloednieuwe, werkende tablet PC, althans dat dachten/denken ze. Het lijkt erop dat de tablet geleverd is met een update probleem.

We hebben eerder al bericht dat de Adam tablet na het voor het eerst aanzetten een firmware update laat lopen. Een aantal van de pre-order klanten ondervond – en ondervindt de komende tijd nog – hier problemen mee aangezien de update niet helemaal afgemaakt wordt en de tablet vastloopt. Maar, geen reden om bezorgd te zijn want Notion Ink zegt er aan te werken en de fabrikant heeft de update geblokkeerd.

Ook zijn niet alle apparaten de klos. Bij sommige tablets verloopt de update vlekkeloos. Het is nog niet bekend wanneer de correcte update beschikbaar zal zijn. Of het een deuk in de verwachtingen van de Adam tablet zal opleveren moeten we nog afwachten. De eerste reacties van consumenten zijn daarvoor meestal bepalend.

Eerste reacties Notion Ink Adam tablet

De eerste reacties komen hier en daar al binnen en deze zijn niet al te positief. De tablet schijnt erg traag te zijn en de update zou dit alleen maar erger maken. Als er grote problemen met de Adam tablet zijn kunnen we alleen maar hopen dat Notion Ink zeer snel met goede oplossingen komt.

Reacties (0)