Eerste Motorola-smartphones van 2018 verschijnen in april

27 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
motorola-logo

Motorola heeft laten weten dat de eerste smartphones die in 2018 moeten verschijnen van het merk, in april worden aangekondigd. Welke smartphones dat zijn, is nog niet bekendgemaakt. Maar waarschijnlijk wordt het de Moto G6-familie, die eerder al lekte op internet.

Motorola kondigt in april nieuwe smartphones aan

In een blogpost op de website van smartphonefabrikant Motorola staat dat het merk volgende maand met ons gaat delen wat het in petto heeft. In april worden dus nieuwe smartphones aangekondigd, maar om welke telefoons dat gaat, is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om de Moto G6-familie, die eerder al lekte op het internet. Daarnaast schijnt het zo te zijn dat de plannen voor de Moto X5 zijn geschrapt door het bedrijf, terwijl de ontwikkeling van nieuwe Moto Mods zal worden teruggeschroefd. Volgende maand horen we dus meer.

In diezelfde blogpost wordt de nieuwe mededirecteur de Lenovo Mobile Business Group voorgeschoteld. Sinds de overname hanteert het bedrijf een strategie van twee directeuren, zodat zowel minder ontwikkelde als volwassen markten kunnen worden bediend. Sergio Buniac is voortaan bij het bedrijf verantwoordelijk voor onderzoek en ontwikkeling, verkopen, producten, strategie en de bevoorradingsketen. Ook wordt Buniac voorzitter en directeur van Motorola Mobility. De nieuwe directeur werkt al meer dan twintig jaar bij het bedrijf.

Reacties (0)