Eerste mogelijke afbeeldingen Samsung Galaxy View gelekt

21 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
samsung-Galaxy-view-lek

De collega's van Sammobile hebben naar eigen zeggen de eerste afbeeldingen van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy View in handen.

We hebben het er al een tijdje over; de Galaxy View. Samsung toonde afgelopen september tijdens IFA 2015 de eerste teaser voor deze reusachtige tablet maar sindsdien heeft de Koreaanse fabrikant niks meer van zich laten horen. Na onder meer benchmarks en aanwijzingen in databases zijn vandaag echter de eerste mogelijke afbeeldingen van de tablet opgedoken.

De collega’s van Sammobile hebben naar eigen zeggen de eerste afbeeldingen van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy View in handen. De tablet krijgt naar alle waarschijnlijkheid een display van maar liefst 18,4-inch mee en dat maakt het nogal een grote tablet. De achetrzijde is, zo maken we uit de foto’s op, dan ook voorzien van een standaard waardoor de tablet eenvoudig op tafel geplaatst kan worden. Ook is er een handvat aanwezig om het gevaarte te verplaatsen.

Eerder dook de Galaxy View al op in de database van GFXBenchmark. In de database stond de lezen dat deze tablet een scherm van 18,5-inch heeft, met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap zit een Samsung Exynos 7 Octa-processor (geklokt op 1,6 GHz) evenals 2GB aan werkgeheugen. Ook beschikt de Galaxy View over 32GB interne opslagruimte en zien we dat het apparaat één camera aan boord heeft, aan de voorkant. Die maakt foto’s in twee megapixels. Daarnaast beschikt de tablet over Bluetooth, gps, een lichtsensor en WiFi. Het OS is Android 5.1.1.

Advertentie

Over de prijs en beschikbaarheid van de Samsung Galaxy View is momenteel nog niks bekend. We verwachten deze maand echter nog meer te horen van de Koreaanse fabrikant

Reacties (0)