Eerste foto gelekt van de midrange phablet HTC Bolt

17 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
htc-bolt-1200px

Er is een eerste foto naar buiten gebracht van de HTC Bolt. Dit wordt naar verluidt de nieuwe midrange phablet van de Taiwanese producent. Het scherm van de smartphone zou 5,5-inch groot moeten zijn. Ook is er geen koptelefoonaansluiting aanwezig.

Dit is de HTC Bolt

Evan Blass, een bekende techjournalist met een behoorlijk aantal volgers op Twitter, heeft een foto gelekt van de onaangekondigde HTC Bolt. De verwachting is dat HTC de midrange phablet deze maand nog moet gaan aankondigen. Op de foto zien we de fysieke smartphone staan; we hebben dus niet te maken met een render (wat eigenlijk vaker het geval is). Qua design moet het toestel gaan lijken op de HTC 10, maar qua specs zou het apparaat geschikt moeten zijn voor het middensegment van de smartphonemarkt.

De HTC Bolt heeft naar verluidt een 5,5″-scherm. Onder de motorkap zit mogelijk 3GB aan werkgeheugen, evenals 64GB aan interne opslagruimte. Ook zou er ruimte zijn voor een micro-sd-kaart en zouden we mogen rekenen op een camera van achttien megapixel. Verder is de verwachting dat de Bolt zal draaien op een aangepaste versie van Android 7.0 Nougat (met HTC Sense). Dat HTC het toestel direct kan leveren met Nougat is niet vreemd, aangezien het bedrijf verantwoordelijk is voor de product van de Pixel en de Pixel XL.

Reacties (0)