Eerste aanwijzingen voor Samsung Galaxy Tab 5 gespot

28 december 2014 1 Minuut 1 Reacties
Galaxy-Tab-4-review-feature

Het is nog zeer prematuur maar mogelijk zijn deze week de eerste aanwijzingen voor de komst van de Samsung Galaxy Tab 5 gespot.

De verwachting is dat de Koreaanse fabrikant de alweer vijfde generatie Galaxy Tabs ergens in de komende twee of drie maanden officieel aankondigt.

De Galaxy Tab 4 tablets van Samsung zijn alweer een tijdje te koop en dus steken de geruchten over de volgende generatie de kop op. De eerste aanwijzingen voor de nieuwe serie zijn op de Indiase website Zauba gespot. Deze website houdt de import en export voor India in de gaten en toont vaker nieuwe tablets die het land ingaan of uitgaan.

Het modelnummer SM-T555 duikt op in de documenten van Zauba en naast het feit dat deze tablet van Samsung komt kunnen we uit het modelnummer halen dat het om een nieuwe generatie gaat. De Galaxy Tab 4 10.1 ging immers als SM-T535 door het leven. Verder zou de tablet volgens de documenten beschikken over een 10-inch display, een 64-bit Snapdragon 410-processor en Android 5.0 Lollipop-software. In het document wordt een omgerekende prijs van zo’n 290 euro genoemd.

Advertentie

Veel meer weten we nog niet over dit nieuwe model van Samsung en het lijkt onwaarschijnlijk dat de Koreaanse fabrikant de nieuwe serie over 1,5 week tijdens CES 2015 aankondigt. Samsung organiseert meestal eigen evenementen of presenteert tablets tijdens IFA 2015, de beurs die eind februari plaatsvindt in Barcelona.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

TabA

TabA
09 november 2015 om 06:45

De opvolger van de Tab 4 is dus de Tab A.. :/

Inloggen