DWiT: Deze Week in Tablets #98

20 november 2013 1 Minuut 0 Reacties
podcast-retina

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we onder meer drie reviews.

In de podcast van deze week bespreken we vooral de tablets waarvan we afgelopen week een uitgebreide review gepubliceerd hebben. Zo gaan we in op de software, de lange batterijduur en het opvallende design van de Lenovo Yoga Tablet 8, kijken we naar de middenklasse Toshiba Excite Pure tablet, en hebben we het natuurlijk uitgebreid over de nieuwe iPad mini die beschikt over een hoge resolutie retina display. Daarnaast bespreken we de komst van een middenklasse ASUS Transformer Pad tablet, en hebben we het over de nieuwe Nexus 10 die nu mogelijk door LG in plaats van ASUS geproduceerd gaat worden.

Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed, download de podcast als MP3 of beluister de podcast in je browser.

Gerelateerde tablets artikelen

Reacties (0)