Tweede Nintendo-game Fire Emblem: Heroes nu te downloaden

02 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
fire-emblem-heroes

De tweede Nintendo-game Fire Emblem: Heroes is vanaf nu te downloaden. Het spel is gratis binnen te halen op Android en iOS, maar bevat wel digitale aankopen. Verder moet het spel een traditionele ervaring aanbieden voor liefhebbers van role playing games.

Download Fire Emblem: Heroes

De game Fire Emblem: Heroes is vanaf nu te downloaden. Dit spel is een traditionele role playing game (rpg) met een gloednieuw verhaal waarin twee koninkrijken lijnrecht tegenover elkaar staan. De game wordt voorzien van dezelfde fantasiestijl als de eerder uitgebrachte titels en de kaarten, waar de personages op staan, worden aangepast naar het formaat van een smartphone- en tabletscherm. Het is ook een tactisch spel waarbij je soms vooruit moet denken. Met je vinger kun je de personages op het bord verplaatsen.

Fire Emblem: Heroes is gratis speelbaar, maar heeft wel digitale aankopen. Zo kunnen er bijvoorbeeld speciale orbs gekocht worden, waarmee specifieke personages opgeroepen kunnen worden. Fans van de inmiddels populaire serie zullen enkele van die personages ongetwijfeld herkennen. Als laatste heeft Nintendo meegegeven dat de besturing versimpeld is voor mobiele apparaten, maar dat dit niet geldt voor de gameplay. Het is echter niet zo dat personages die dood gaan dood blijven, zoals dat in eerdere games wel het geval was.

Fire Emblem: Heroes

Reacties (0)