‘Doos van OnePlus 6T verklapt design en specs’

04 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6t-doos-afb-1

Er zijn foto's opgedoken waarop we mogelijk de doos van de OnePlus 6T te zien krijgen, die hint naar het design en de specs van het toestel. Zoals het er nu naar uitziet krijgt ook de 6T een inkeping aan de bovenkant, eentje die nog kleiner is dat de huidige.

Foto’s tonen doos OnePlus 6T – gerucht

Er zijn foto’s online verschenen waarop we mogelijk het doosje van de OnePlus 6T te zien krijgen. Op die doos staat een afbeelding gedrukt, waardoor we mogelijk nu al te zien krijgen hoe de telefoon eruit komt te zien. De inkeping aan de bovenkant van het scherm is veel kleiner dan op de OnePlus 6, terwijl de vingerafdrukscanner mogelijk niet achterop, maar voorop – in het scherm – zit. Waarschijnlijk dient de Oppo R17 als basis voor de 6T en dat is niet vreemd: Oppo, OnePlus en ook Vivo vallen onder hetzelfde bedrijf.

De Oppo R17 beschikt over drie camera’s op de achterkant, waar één sensor voor diepte wordt gebruikt. Daarnaast beschikt die Oppo R17 over een oled-scherm van 6,4-inch, met een maximale resolutie van 1.080 bij 2.340 pixels. Onder de motorkap zit 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Ook zouden er twee accu’s met een vermogen van 1.850 mAh per stuk aanwezig zijn. Mocht OnePlus inderdaad de R17 van Oppo als basis gaan gebruiken, dan zal de OnePlus 6T uiteindelijk ook deze specificaties gaan krijgen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)