Deze ‘domme tablet’ streamt het beeld van je smartphone

23 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
Superscreen

De Superscreen is voorzien van een 10.1-inch scherm, een eigen accu en nog wat minimale hardware om de verbinding met je smartphone te maken, de speakers een te sturen en een verbinding middels bluetooth te ondersteunen.

Voor veel mensen is een tablet eigenlijk een uitvergrote versie van een smartphone, maar de bedenkers van de Superscreen nemen dit wel heel letterlijk. Zij hebben namelijk een tablet ontwikkeld die eigenlijk vrij dom is en simpelweg het beeld van je smartphone weergeeft.

Op Kickstarter heeft de Superscreen inmiddels al meer dan een half miljoen dollar opgehaald en de kans is dus groot dat de tablet op de markt verschijnt. Voor een investering vanaf 99 dollar krijg je echter een hele simpele tablet die als taak heeft het beeld van je smartphone te streamen. Als het apparaat uiteindelijk in de winkels ligt moet er zelfs 299 dollar voor betaald worden.

De Superscreen is voorzien van een 10.1-inch scherm, een eigen accu en nog wat minimale hardware om de verbinding met je smartphone te maken, de speakers aan te sturen en een verbinding middels bluetooth te ondersteunen. De makers beloven een optimale ervaring wanneer de verbinding tussen smartphone en tablet tot stand gekomen is, zonder vertraging. Daarbij moet de domme tablet compatibel zijn met nagenoeg alle moderne smartphones, waaronder Android-toestellen en iPhones.

Een uiteindelijk product is er helaas nog niet. Op dit moment tonen de bedenkers van de Superscreen alleen een aangepaste versie van een Samsung-tablet en een aantal renders. De oplettende kijker en lezer zal dit allemaal wellicht doen denken aan een product dat we van een paar jaar terug kennen; de Asus Padfone.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)