Dit is de ASUS PadFone (update: meer afbeeldingen)

29 mei 2011 1 Minuut 1 Reacties
asus-padfone-open

We horen er de hele week al over en beetje bij beetje zien we steeds meer van de totale tablet. Pocketnow heeft de eerste afbeeldingen van de ASUS PadFone in handen gekregen, welke ASUS waarschijnlijk morgen tijdens de Computex 2011 zal presenteren.

Zoals we in de afbeelding zien en al verwacht hadden is het een smartphone/tablet combinatie waarbij de telefoon achterin de tablet geklikt kan worden. Verder zien we dat de telefoon aangesloten is met wat lijkt op een HDMI en microUSB poort. De HDMI poort stuurt het display aan en de USB poort verwerkt de touch gegevens en wellicht wordt ook de accu hiermee aangestuurd. Bekijk meer afbeeldingen na de break.

Update 29/05 23.15: Ook Slashgear heeft meer afbeeldingen in handen gekregen. Zie deze hieronder.

Nu is de vraag nog met welk besturingssysteem de PadFone op de markt zal komen. Is het Android Honeycomb? Android Ice Cream Sandwich (welke zowel voor smartphones als tablets ontwikkeld wordt)? Of wellicht denkt ASUS nog aan Android Gingerbread? We zullen het morgen hopelijk allemaal horen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Richard

Richard
29 mei 2011 om 22:24

Wow, binnenkort weer een patentzaak? http://www.precentral.net/palm-files-patent-dockable-cell-phone-netbook-tablet-thing-update-filed-2001

Inloggen