Deze vier smartphones van HTC krijgen de update naar Android Pie

13 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
HTC U12 Plus-3

De Taiwanese fabrikant HTC heeft laten weten welke smartphones van het merk de update naar Android Pie kunnen verwachten. In totaal gaat het om vier verschillende smartphones die in de afgelopen maanden zijn uitgebracht. Pie is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem.

Android Pie voor HTC-smartphones

HTC heeft via Twitter laten weten welke toestellen binnenkort de update naar Android Pie kunnen verwachten. Deze update is nu al beschikbaar voor de Pixel-apparaten en komt later naar toestellen van fabrikanten als Samsung, Sony, LG en natuurlijk HTC. Het gaat om de volgende vier toestellen die in de afgelopen maanden zijn uitgebracht.

HTC heeft gebruikers beloofd dat nieuwe toestellen altijd kunnen rekenen op twee grote Android-updates, dus het is natuurlijk niet vreemd dat deze toestellen de update naar Android Pie gaan krijgen. De vraag is nu echter hoeft het bedrijf zich kan distantiëren van concurrenten als Samsung of LG, die vaak handige softwarefuncties bedenken. Het is dus nog even afwachten of de fabrikant gekke dingen gaat bedenken die zijn toestellen een streepje voor geeft op de concurrentie, maar de verwachting is dat het bedrijf het simpel zal gaan houden.

Reacties (0)