Deze Star Wars-game speelt zich af voor The Force Awakens

05 juni 2015 1 Minuut 0 Reacties
star-wars-uprising

Er komt een nieuwe Star Wars-game uit voor de mobiele platformen en deze speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens. De game moet over enkele weken al uitkomen en ons natuurlijk lekker gaan maken voor de aankomende Star Wars-films.

Star Wars: Uprising speelt zich af voor The Force Awakens

Uit het niets verschijnt daar ineens Star Wars: Uprising, een game voor Android en iOS die zich afspeelt tussen de Star Wars-films The Return of the Jedi en The Force Awakens. De game moet al over enkele weken gaan uitkomen, maar eerst wordt-ie in bèta vrijgegeven. Mocht je aan die bèta willen meedoen, dan kun je je ervoor aanmelden op de website van de game. Star Wars: Uprising moet ons lekker gaan maken voor de aankomende release van de nieuwe Star Wars-film en zal dus mogelijk hier en daar wat tipjes van de sluier lichten.

Star Wars: Uprising is een role playing game, ontwikkeld door Kabam, en zet spelers eens niet in de schoenen van een gevestigd Star Wars-personage. In plaats daarvan kun je een eigen character aanmaken die op een missie gaat en onderweg kleurrijke personages tegenkomt, zijn vaardigheden uitbreidt en mee kan doen in gigantische ruimtegevechten waar het spel naartoe opbouwt. Tijdens je avontuur bouw je een team van trouwe leden op – mocht je dit bekend voorkomen, dan heb je ongetwijfeld games als Mass Effect gespeeld.

De rpg is tevens voorzien van real-time coöperatieve gameplay en bevat bekende locaties uit de Anoat Sector – waaronder Hoth en Cloud City van de originele trilogie. Wanneer de game precies uitkomt, is helaas nog niet bekendgemaakt. Het zou gaan om enkele weken. Eerst moet de bèta nog afgerond worden. Omdat de game nog niet verkrijgbaar is, weten we ook nog niet wat voor eisen de ontwikkelaar aan je hardware stelt. De verwachting is dat je redelijk recente tablets in huis moet hebben om het spel te kunnen spelen.

Bron Star Wars: Uprising Via Pocket-lint

Reacties (0)